MINA BEHANDLINGAR

SVENSK KLASSISK MASSAGE

En djupgående behandlande massage som mjukar upp stela, spända muskler, ökar blodcirkulationen och stimulerar lymfsystemet. En kombination av djupare massage med inslag av triggerpunkts behandling  och koppling, beroende på individuella behov och önskemål . 

HEALINGMASSAGE/ SPAMASSAGE

En djupt avslappnande helkroppsmassage som ev. kombineras med healing. Ökar blodcirkulation mjukar upp spända muskler och leder på ett skonsamt sätt. Behandlingen får dig att känna lugn och ro i kropp och själ. Löser stress, spänningar och blockeringar, samt stimulerar lymfsystemet. 

BINDVÄVSMASSAGE

Terapeutisk behandlande djupgående muskel massage, löser upp spänningar, utrensande  detoxbehandling och ökar blodcirkularionen, där olika tekniker används bla bindvävsmassage, koppning och triggerpunktsmassage.

KOPPNING

En behandling där bindväven och musklerna bearbetas. Behandlingen ökar därmed blod-och lymfcirkulationen, löser spänningar och rensar ut slaggprodukter. Är effektivt även vid muskelknutor, celluliter och ärrvävnad. Används ofta som komplement till klassiska massagen. Vid behov kan man även punktbehandla över triggerpunkter eller spända områden med förtätad bindväv. 

REIKI HEALING

Reiki är japanskt och betyder helande livsenergi, en kraftfull energi strömmar genom healern, som endast är en kanal för energin och söker sig till de platser på kroppen som den behövs. Behandlingen är djupt avslappnande och den ökar kroppens självläkande förmåga. Detta utförs även på distans.  Håller även kurser i Reiki 1+2. Maila intresse

MEDIAL VÄGLEDNING / Coachning AUTOMATSKRIFT 

  Medial, andlig vägleding, med budskap från andevärlden ,där vi får kontakt med era guider och skyddsänglar, nära och kära som finns på den andra sidan. Alla budskap kanaliseras ner direkt i skrift, att ta med hem och läsa i lugn och ro. Det går bra att skriva ner  frågor och skicka till mig, över mail , boka en sittning på plats eller över telefon, då detta fungerar lika bra och då skickar jag hem era budskap vi fått ner i skrift.
WORKSHOP MEDIAL UTVECKLING

Prova på pendel, trollbord, automatskrift