MINA BEHANDLINGAR

SVENSK KLASSISK MASSAGE

En djupgående behandlande massage som mjukar upp stela, spända muskler och ökar blodcirkulationen. En kombination av djupare massage som tex idrottsmassage med inslag av triggerpunktsbehandling beroende på individuella behov och önskemål . Hel eller halvkropp 

AVSLAPPNANDE HARMONY MASSAGE

En härligt avslappnande helkroppsmassage behandlar muskler och leder på ett skonsamt sätt och ökar blod-och lymfcirkulationen. 

HOT STONE MASSAGE

En härlig massage som får musklerna att slappna av och ökad blod-och lymfcirkulation. Behandlingen utförs med varm aromaolja och varma mineralrika lavastenar från Peru. En avslappnande massage som är extra behaglig när muskler och leder känns stela och kalla.  

HEALINGMASSAGE

En djupt avslappnande helkroppsmassage som kombineras med healing. Behandlingen får dig att känna lugn och ro i kropp och själ. Löser stress, spänningar och blockeringar. 

DEEP TISSUE BEHANDLANDE MUSKELMASSAGE/ BINDVÄVSMASSAGE

Terapeutisk behandlande djupgående muskel massage, löser upp spänningar, utrensande och ökar blodcirkularionen, där olika tekniker används bla bindvävsmassage, koppning och triggerpunktsmassage. 

KOPPNING

En behandling där bindväven och musklerna bearbetas med hjälp av  silikonkoppor, som genom vacum påverkar bindväven i muskler och underhud. Behandlingen ökar därmed blod-och lymfcirkulationen, löser spänningar och rensar ut slaggprodukter. Är effektivt även vid muskelknutor, celluliter och ärrvävnad. Används ofta som komplement till klassiska massagen. Vid behov kan man även punktbehandla över triggerpunkter eller spända områden med förtätad bindväv. 

REIKI HEALING

Reiki är japanskt och betyder helande livsenergi, en kraftfull energi strömmar genom healern, som endast är en kanal för energin och söker sig till de platser på kroppen som den behövs. Behandlingen är djupt avslappnande, behaglig och den ökar kroppens självläkande förmåga. Healing används flitigt på sjukhus runt om i världen, forskning finns som visar goda resultat på bla. snabbare sårläkning. Jag utför även healing på distans. Pris  600 kr/ 800kr

MEDIAL VÄGLEDNING MED AUTOMATSKRIFT 

  Medial, andlig vägleding, med budskap från andevärlden och kontakt med nära och kära som finns på andra sidan. Det går bra att skriva ner din frågor och skicka till mig, boka en sittning på plats eller ringa, då det även fungerar över telefon. 

HUSRENSNINGAR

Rensar och renar hem från negativa energier, som kan påverka oss, i form av trötthet, huvudvärk och brist på energi. Jag hjälper över andarna till andra sidan, där de ska vara. Fungerar även bra på distans, över telefon.

 MINI SEANSER VID BORDET. 


VÄLKOMNA