MINA BEHANDLINGAR

SVENSK KLASSISK MASSAGE

En djupgående behandlande massage som mjukar upp stela, spända muskler, ökar blodcirkulationen och stimulerar lymfsystemet. En kombination av djupare massage med inslag av triggerpunkts behandling  och koppling, beroende på individuella behov och önskemål . 

HEALINGMASSAGE/ SPAMASSAGE

En djupt avslappnande helkroppsmassage som ev. kombineras med healing. Ökar blodcirkulation mjukar upp spända muskler och leder på ett skonsamt sätt. Behandlingen får dig att känna lugn och ro i kropp och själ. Löser stress, spänningar och blockeringar, samt stimulerar lymfsystemet. 

BINDVÄVSMASSAGE

Terapeutisk behandlande djupgående muskel massage, löser upp spänningar, utrensande  detoxbehandling och ökar blodcirkularionen, där olika tekniker används bla bindvävsmassage, koppning och triggerpunktsmassage.

KOPPNING

En behandling där bindväven och musklerna bearbetas. Behandlingen ökar därmed blod-och lymfcirkulationen, löser spänningar och rensar ut slaggprodukter. Är effektivt även vid muskelknutor, celluliter och ärrvävnad. Används ofta som komplement till klassiska massagen. Vid behov kan man även punktbehandla över triggerpunkter eller spända områden med förtätad bindväv. 

HOTSTONEMASSAGE 

REIKI HEALING

Reiki är japanskt och betyder helande livsenergi, en kraftfull energi strömmar genom healern, som endast är en kanal för energin och söker sig till de platser på kroppen som den behövs. Behandlingen är djupt avslappnande, behaglig och den ökar kroppens självläkande förmåga. Healing används flitigt på sjukhus runt om i världen, forskning finns som visar goda resultat på bla. snabbare sårläkning. Jag utför även healing på distans.  

MEDIAL VÄGLEDNING MED AUTOMATSKRIFT 

  Medial, andlig vägleding, med budskap från andevärlden ,där vi får kontakt med era guider och skyddsänglar, nära och kära som finns på den andra sidan. Alla budskap kanaliseras ner direkt i skrift, att ta med hem och läsa i lugn och ro. Det går bra att skriva ner  frågor och skicka till mig, över mail , boka en sittning på plats eller över telefon, då detta fungerar lika bra och då skickar jag hem era budskap vi fått ner i skrift. 

HUSRENSNINGAR

 Renar hem från negativa energier, som kan påverka oss på olika sätt, i form av trötthet, huvudvärk och brist på energi.  En tung energi i huset och ibland oförklarliga  ljud och fysiska händelser. Vi hjälper över energierna till andra sidan, där de ska vara och få frid i sina själar.

VÄLKOMNA till nya lokalen på Sveavägen 126  Stockholm. 

Jag tar emot endast en kund i taget, har inget väntrum, utan öppnar tidigast 5 min innan bokad tid. Munskydd och handsprit finns såklart, så Corona säkert som möjligt.

NYHET: Frekvensanalys med QRMA, en vägledning  hur din kropp mår, ev brister och obalanser av vitaminer, mineraler mm