ÖVRIGT

 
 

KURSER OCH WORKSHOPS

Workshop i medial utveckling  
Är du nyfiken att prova automatskrift, pendel eller trollbord? Då har du chansen att under en dag få utveckla din mediala förmåga, få enkla verktyg att öppna och stänga dina charken samt rena dig och ditt hem från energier. Begränsat antal per gång, har endast små grupper. Maila intresse och för mer info. 

Reiki 1 +2  helgkurser
Vill du lära dig använda denna universella livsenergi på dig själv och andra, bli initierad kraftsymboler och sända distanshealing ?
Under en helg får du praktisera i liten grupp max 4 deltagare och bli diplomerad Reikihealer. 


AUTOMATSKRIFT

Jag ger vägledning och kanaliserar ner budskap från andevärlden i form av automatskrift, där allt skrivs ner,  på ett ark, som du får med hem att läsa i lugn och ro. Jag  vägleder i frågor gällande tex. relationer, arbete, tidigare liv eller allmänt om framtiden och kan även få kontakt med nära och kära som finns på andra sidan. Detta fungerar även över telefon och då skickar jag breven hem till er. Jag är också ute på olika hälsomässor runt om i Sverige, där ni kan besöka mig för vägledning.

HUSRENSNINGAR

Renar hem från tunga, negativa energier, då dessa påverkar oss på ett sätt som kan upplevas som obehag i vissa rum, att vi känner oss iakttagna, irriterade, får huvudvärk och känner oss trötta och orkeslösa. De kan också visa sig som skuggor, flytta på saker, fysiska ljud i form av steg eller släpa möbler över golven. Vi hjälper över dessa olyckliga energier till en bättre plats där de får ro i sina själar. Såklart om de vill och får lov att komma tillbaka och hälsa på, så blir det i en helt annan energi, som änglar istället.
Detta fungerar ofta också över telefonen på distans.

BORDSSEANSER

Jag håller också mindre seanser vid mitt "dansing table", trollbord, ett bord på 3 ben som räknar och bokstaverar fram budskap och svar på era frågor med hjälp från andevärlden. Detta är en spännande och rolig seans som kan ta lite tid ibland, så det är bra att vara lite förberedd om man har frågor. Bokning sker via överenskommelse på mail el tel.                

HANDGJORDA NATURTVÅLAR 

Jag säljer också  naturtvålar, som är återfuktande och mjukgörande, med hudvårdande vegetabiliska oljor och mjölk. 100% naturliga ingredienser, fria från palmolja, färgämnen och konserveringsmedel. Kallpressad ekologisk olivolja, ekologisk svensk rapsolja, ekologiskt kakaosmör, ekologisk kokosolja, ekologiskt bivax, överfettade med ekologiskt sheasmör och ricinolja. Innehåller naturligt glycerin. Finns utan dofttillsatser eller med svaga eteriska doftoljor, bra för torr och känslig hud. Småskalig närproducerad tillverkning i Stockholm. Närproducerat och bra klimatval. Finns i min butik tillsammans med mycket annat smått & gott. 

JAG MEDVERKAR 2023 på HARMONIEXPO I SOLNA 25-26 MARS,  ÄNGLAMÄSSAN I SÖDERTÄLJE 4-5 MARS

NÄRAS ANDLIGA KRYSSNINGAR 8-10 OKTOBER

HARMONIEXPO SOLNA 28-29 OKTOBER

KOBO SOYAVAXLJUS 60 T BRINNTID  olika unika dofter  

REIKI TALISMANER alla unika oavsett tidigare pris NU 500 kr

HANDGJORDA TVÅLAR olika sorter 

VÄLKOMNA